Simon Deli - Photonews
Foto: ©Vincent Kalut/Photo News

Vraagtekens rondom blessure Simon Deli

Het is nog maar de vraag of Philippe Clement in de volgende speelronde kan beschikken over Simon Deli. De verdediger viel tegen Standard uit met een knieblessure. Dinsdagavond, als Club Brugge Zenit treft, is hij er sowieso niet bij. Deli zit dan een schorsing uit vanwege zijn rode kaart in het Europa Leagueduel met Manchester United.

De Ivoriaan verliet zaterdagavond tien minuten voor tijd het veld. Na afloop van het duel met Standard kon Clement nog niet veel kwijt over de ernst van de blessure. ”Deli had zijn knie verdraaid, maar ik heb geen idee hoe erg de blessure is. Dat zullen we de komende dagen moeten bekijken.”

Deli werd gisteravond vervangen door Odilon Kossounou. De Ivorianen vormden in de afgelopen weken het centrale duo van Club Brugge. Kossounou, die onlangs tegen de Rode Duivels debuteerde in de Ivoriaanse hoofdmacht, maakte een goede indruk. De verwachting was dat hij tegen Standard ook gewoon aan de aftrap zou staan, maar Clement koos voor Brandon Mechele. Tegen Zenit zullen hoogstwaarschijnlijk Kossounou en Mechele een koppel vormen. Laatstgenoemde zal dan wel een stuk beter voor de dag moeten komen. Op social media was men niet echt te spreken over de Belg zijn optreden.

Hoewel Kossounou nog twintig moet worden, heeft hij al voldoende ervaring opgedaan in de Champions League. Tenminste, dat kun je wel stellen na negentig minuten tegen zowel Paris Saint-Germain als Real Madrid.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws