Foto: ©Blue Army

Vier positieve coronagevallen bij Club Brugge

Daags na het extreem late puntenverlies tegen Standard nog meer vervelend nieuws voor Club Brugge. De club meldt via de officiële kanalen dat er vier positieve coronagevallen zijn geconstateerd. Het betreft onder meer Simon Mignolet. De doelman reist dan ook niet meer naar Rusland voor het duel met Zenit.

Ook Michael Krmencik, Odilon Kossounou en Vincent Mannaert reizen niet mee naar Sint-Petersburg. ”Zaterdagochtend werd de volledige Brugse delegatie getest op COVID19 in het vooruitzicht van de Europese wedstrijd in en tegen Sint-Petersburg. Internationals Simon Mignolet en Odilon Kossounou en aanvaller Michael Krmencik testten positief. Ook CEO Vincent Mannaert legde een positieve coronatest af”, klinkt het op de website.

De positieve resultaten hebben uiteraard als gevolg dat de genoemde vier allemaal met onmiddellijke ingang in quarantaine gaan. Een hard gelag voor Philippe Clement, die daardoor in het duel met Zenit niet kan beschikken over drie – potentiële – basisspelers. Het zal Clement de nodige hoofdbrekens bezorgen. De trainer kan in Rusland ook al geen beroep doen op Simon Deli. De verdediger zit een schorsing uit vanwege zijn rode kaart in het Europa Leagueduel met Manchester United.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws