Uitgaande transfer: Club Brugge doet zaken met Bochum

Club Brugge heeft op de officiële kanalen bekendgemaakt dat Erhan Masovic de club zal verlaten. De centrale verdediger gaat aan de slag bij het Duitse Bochum.

Masovic komt niet in de plannen voor van coach Philippe Clement en de Serviër speelde dit seizoen ook maar 44 minuten in de Proximus League voor Club NXT. De afgelopen seizoenen werd Masovic al uitgeleend aan respectievelijk AS Trencin en AC Horsens.

De 21-jarige Masovic had nog een contract tot 2021 bij Club Brugge en trekt nu definitief naar het Duitse Bochum. In 2017 nam Blauw-Zwart de 1m89 grote verdediger over van het Servische Cukaricki. Club Brugge betaalde zo’n 1,6 miljoen euro voor Masovic.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws