ST. PETERSBURG, RUSSIA - OCTOBER 20: Club Brugge during the UEFA Champions League group F match between FC Zenit St Petersburg and Club Brugge. Pictured on October 20, 2020 in St. Petersburg, Russia - 20/10/2020 (Photo by Evgeny Vasiliev / Photo News
© Evgeny Vasiliev/Photo News

Taylor moet Club Brugge-Lazio in goede banen leiden

Ondanks de nederlaag tegen OH Leuven waren er op de maandagochtendtraining genoeg lachende gezichten te zien. Simon Mignolet, Odilon Kossounou en Michael Krmencik, die vorige week positief testten op corona, keerden namelijk terug op het trainingsveld. Het is echter nog niet bekend of zij beschikbaar zijn voor het CL-duel tegen Lazio. De tweede groepswedstrijd staat onder leiding van Anthony Taylor, maakte de UEFA vanochtend bekend.

De Engelsman werd maandagochtend door de UEFA aangesteld om het duel tussen Club Brugge en Lazio in goede banen te leiden. Het is niet de eerste keer dat een wedstrijd van Blauw-Zwart onder zijn leiding staat. De laatste keer dateert echter alweer van een tijdje geleden. In augustus 2013 floot Taylor een duel van Club Brugge in de derde kwalificatieronde voor de Europa League. Het is voor Club Brugge en iedereen die de club lief heeft te hopen dat de wedstrijd van woensdagavond een beter resultaat oplevert. Met Taylor als leidsman ging Blauw-Zwart met 1-0 onderuit op bezoek bij Slask Wroclaw.

De UEFA heeft Taylor hoog zitten. Dat bleek recentelijk nog uit het feit dat hij de leiding kreeg over het duel tussen Bayern München en Sevilla in de strijd om de Europese Supercup. De Duitsers versloegen de Spanjaarden pas na verlenging (2-1). Taylor floot in het verleden ook Europese duels van Anderlecht en AA Gent.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws