Foto: ©Blauwzwartfans

Opvallend: ‘Club Brugge traint zonder resultaat coronatests van UEFA’

Club Brugge is met een volledige groep aan de laatste training begonnen voor het Champions League-duel tegen Lazio komende woensdag, dat meldt Het Nieuwsblad. Opmerkelijk feit is dat het dat zonder de resultaten van de coronatests doet.

De UEFA liet naar verluidt bij aanvang van de training nog steeds niet weten of er coronagevallen zijn vastgesteld na de tests van maandag. Die testen werden maandag in de voormiddag afgenomen. Club Brugge kon echter zonder problemen aan de open training beginnen.

Spelers moeten namelijk énkele getest worden voor de match van de UEFA en wat er in het basecamp gebeurt, is voor de rekening van Club Brugge. Coronagevallen Mignolet, Krmencik en Kossounou keerden terug bij de groep. Enkel Mitrovic is nog steeds geblesseerd.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws