Club Brugge wint van Anderlecht
BRUGGE, BELGIUM - OCTOBER 04 :Ruud Vormer midfielder of Club Brugge celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and RSC Anderlecht on October 4, 2020 in Brugge, Belgium, 4/10/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
©Jimmy Bolcina / Photo News

‘Mignolet, Deli, Dennis en De Ketelaere keren tegen Lazio terug in basiself’

Club Brugge heeft vanavond in het duel met Lazio wat recht te zetten. Afgelopen zaterdag gingen Philippe Clement en de zijnen pijnlijk onderuit op bezoek bij promovendus OH Leuven. Blauw-Zwart begon die wedstrijd echter wel zonder een aantal sterkhouders. Zo startten Ruud Vormer, Emmanuel Dennis, Charles de Ketelaere en Simon Deli allemaal op de bank. Het Nieuwsblad verwacht hen tegen de Italianen ‘gewoon’ weer aan de aftrap.

Club Brugge bereidde zich dinsdag met een volledige groep voor op het tweede groepsduel in de Champions League. De club is echter nog altijd in afwachting van de coronatests, waardoor het afwachten is welke spelers tot de kern zullen behoren. Mochten de resultaten geen positieve tests opleveren, kan Clement gewoon weer zijn vertrouwde elf opstellen. Zo keert Simon Mignolet hoogstwaarschijnlijk terug onder de lat. De doelman moest het bezoek aan Zenit nog aan zich voorbij laten gaan. Hij testte evenals Odilon Kossounou en Michael Krmencik positief op corona. Kossounou leek zich daarvoor in de basis te hebben gespeeld, maar moet zijn plekje weer afstaan aan Brandon Mechele. Het Nieuwsblad verwacht dat de Belg samen met Clinton Mata en Simon Deli de achterhoede zal vormen.

Voorhoede

Voorin vormen Dennis en De Ketelaere het duo dat voor doelpunten zal moeten zorgen. In Sint-Petersburg verzorgden zij de Brugse productie. Afgelopen zaterdag, tijdens het bezoek aan OH Leuven, startten ze nog als wissel. De Ketelaere kreeg als invaller nog de kans om het tij te keren, maar slaagde daar niet in. Dennis bleef de volle negentig minuten op de bank. Vanavond zullen de ogen wederom op hem gericht zijn. In Europees verband wil de Nigeriaan nog wel eens een bal tegen het net jagen. De basisplaatsen voor Dennis en De Ketelaere gaan ten koste van Youssouph Badji en Noa Lang. De Nederlander vierde tegen OHL zijn basisdebuut met een treffer, maar liet ook een grote kans op zijn tweede onbenut.

De verwachte opstelling van Club Brugge voor het Champions League-duel met Lazio.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws