Club Brugge viert een treffer tegen Anderlecht
BRUGGE, BELGIUM - OCTOBER 04 : Odilon Kossounou defender of Club Brugge pictured while Krepin Diatta forward of Club Brugge celebrates scoring the opening goal during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and RSC Anderlecht on October 4, 2020 in Brugge, Belgium, 4/10/2020 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photonews
©Jan De Meuleneir / Photonews

Lang over Club-Anderlecht: ‘Dat ziet er makkelijk uit’

Op de valreep presenteerde Club Brugge met Noa Lang (21) toch nog een nieuwe speler. De vleugelspeler wordt voor één jaar gehuurd van Ajax, alvorens hij definitief de overstap maakt naar Blauw-Zwart. Hij was afgelopen zondag al in Brugge voor de medische testen. Ondertussen speelde Club Brugge op Jan Breydel tegen Anderlecht. Hoewel de wedstrijd tussen beide ploegen in België zeer hoog aangeschreven staat, was Lang niet erg onder de indruk van Paars-Wit.

Lang had zijn huiswerk goed gedaan, want hij wist van de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. Met een grote glimlach zag hij Krépin Diatta de openingstreffer produceren. Club Brugge verliep vervolgens uit naar een makkelijke en overtuigende 3-0 overwinning. Tot tevredenheid van Lang. Hoewel hij hoorbaar meer had verwacht van Anderlecht, was hij tegelijkertijd onder de indruk van de pot die Club speelde.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws