LIEGE, BELGIUM - OCTOBER 17 :Medhi Carcela midfielder of Standard Liege and Noa Lang forward of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Standard Liege and Club Brugge on October 17, 2020 in Liege, Belgium, 17/10/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photonews
© Philippe Crochet/Photo News

Lang maakt indruk bij debuut: ‘Dank je, Ajax’

Een 0-1 voorsprong bij rust, maar goed was het zeker niet wat Club Brugge liet zien in de eerste helft. Onder meer Emmanuel Dennis haalde niet zijn verwachte niveau. Philippe Clement besloot direct na rust in te grijpen en gooide Noa Lang voor de leeuwen. De Nederlander had weinig tijd nodig om indruk te maken.

Op de valreep sloeg Club Brugge alsnog toe op de transfermarkt. Meerdere grote namen werden in verband gebracht met een vertrek naar Jan Breydel, maar het werd Lang. Hoewel de flankspeler een puike voorbereiding kende met Ajax, kreeg hij van zijn trainer te horen dat hij niet veel aan spelen toe zou komen. Club Brugge huurt hem in eerste instantie voor één seizoen van Ajax, alvorens hij definitief overkomt van de Amsterdammers.

Als het aan onze supporters ligt, neemt Club Brugge hem vanavond nog direct over. ”Dank je, Ajax”, schrijft een fan. De dribbelaar had slechts een handjevol minuten nodig om indruk te maken. Hij was direct dichtbij zijn eerste treffer voor Blauw-Zwart.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws