Westkapelle october 4 Belgium, transfer of Noa Lang. Pictured at Belfius basecamp on october 4 Westkapelle Belgium (picture by Florian Van Eenoo/Photo News)
© Florian Van Eenoo Photo News/Photo News

Lang debuteert in wedstrijdselectie Club Brugge

De kans is groot dat Noa Lang zaterdagavond zijn eerste minuten maakt. De flankspeler reist met Club Brugge af naar Luik, waar de topper tegen Standard op het programma staat. Ibrahima Fofana, de andere nieuwkomer, is nog niet van de partij.

Het verhaal van Lang is inmiddels bekend. Club Brugge leek zich in de afgelopen transferperiode niet serieus te versterken, maar deed op de valreep alsnog zaken met Ajax. Lang wordt in eerste instantie voor een jaar gehuurd van de Amsterdammers, alvorens hij voor zes miljoen euro definitief de overstap maakt. De Nederlander kwalificeerde zich van de week met Oranje U21 voor het EK 2021.

Philippe Clement liet zich tijdens de persconferentie al even uit over Lang, maar wilde nog niet zeggen of hij morgen aan spelen toekomt. Clement moet een tevreden man zijn. Op Fofana en Matej Mitrović na, heeft hij de beschikking over een fitte selectie. Goed nieuws voor de oefenmeester. Hoewel in de topper tegen Standard veel op het spel staat, kijkt men in Brugge ook al met een schuin oog naar dinsdagavond. Dan begint Blauw-Zwart aan een nieuwe Champions Leaguecampagne. In Rusland is Zenit de tegenstander.

Het duel tussen Standard en Club Brugge begint om 20.45 uur. Mocht Blauw-Zwart als winnaar van het veld stappen, neemt het de koppositie over van Charleroi. De huidige koploper gaat zondag op bezoek bij Genk. Maar ook Standard kan morgenavond een slag slaan. Het verschil tussen de ploeg uit Luik en Club bedraagt namelijk slechts één puntje. Dat betekent dat bij een overwinning van Standard niet Club Brugge, maar de Rouches aan kop gaan. Kortom, er staat ons een interessante pot te wachten.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws