Foto: ©Blue Army

Koop vanaf vrijdagavond 19.00 uur je ticket voor Lazio-thuis

De donkere dagen staan voor de deur, maar in Brugge schijnt nog wel even de zon. Met een 1-2 zege op bezoek bij Zenit begon Club Brugge dinsdagavond uitstekend aan het nieuwe avontuur in de Champions League. Volgende week hoopt de ploeg de zege een vervolg te geven tegen Lazio. De abonnees die Blauw-Zwart willen zien schitteren tegen de Italianen, kunnen vanaf vrijdagavond een ticket kopen.

Op basis van de huidige maatregelen en onder voorbehoud van wijzigingen mag Club Brugge van de UEFA een beperkt aantal toeschouwers toelaten. Abonnees die Club Brugge naar de overwinning willen schreeuwen, kunnen vanaf morgenavond 19.00 uur een ticket kopen. Dat gaat als volgt:

  • Elke abonnee kan, zolang de maximumcapaciteit niet overschreden wordt, één ticket kopen. Door het ingeven van de Club-ID nummers kan je ook tickets aankopen voor je mede-abonnees en zo een bubbel vormen.
  • De ticketverkoop start op tickets.clubbrugge.be. Om stress te voorkomen, wordt aangeraden om alvast een kijkje te nemen op het platform. Mochten er problemen ontstaan, kun je terecht op info.clubbrugge.be.
  • De fans moeten er rekening mee houden dat de vraag veel en veel groter is dan het aanbod. Als abonnee kan je voor eender welk vak een ticket kopen. Je hebt echter geen voorrang op je eigen plaats.

Mocht je woensdagavond aanwezig willen zijn, wees er morgenavond dan snel bij. Met Lazio komt een Italiaanse grootmacht op bezoek. Dat is nog niet af te zien aan de ranglijst van de Serie A, maar wel aan het recente optreden tegen Dortmund. De Italianen waren verrassend met 3-1 te sterk voor de Duitsers. Dortmund, de gedoodverfde favoriet voor de groepswinst, keek na nog geen 25 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan.

Het groepsduel tussen Club Brugge en Lazio, dat plaatsheeft op woensdag 28 oktober, begint om 21.00 uur.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws