EUPEN, BELGIUM - AUGUST 16 : Krepin Diatta forward of Club Brugge celebrate his goal during the Jupiler Pro League match between KAS Eupen and Club Bruges at the Kehrweg stadion on August 16, 2020 in Eupen, Belgium , 16/08/20 ( Photo by David Hagemann / Photo News
© David Hagemann/Photo News

Goed nieuws: geen positieve tests bij Club Brugge

Goed nieuws voor Club Brugge. Donderdagochtend werd de volledige A-kern opnieuw getest op COVID19. Niemand testte positief. Dat betekent echter nog niet dat Simon Mignolet, Michael Krmencik en Odilon Kossounou er zaterdagavond weer bij zijn. Omdat zij eerder een positieve test aflegden, worden zij worden mogenvoormiddag opnieuw getest.

De schrik was groot toen Club Brugge nieuws maakte van de positieve gevallen binnen de selectie. Mignolet, Krmencik en Kossounou moesten daardoor een streep zetten door het duel met Zenit. Hun vervangers deden het echter voortreffelijk en sleepten in extremis een overwinning uit het vuur. Zaterdagavond wacht Philippe Clement het bezoek aan OHL. In tegenstelling tot de afgelopen drie tegenstanders (Anderlecht, Standard en Zenit) geen wedstrijd van formaat, maar de promovendus doet het vooralsnog alleraardigst. Met een zevende positie kent OHL een uitstekende competitiestart.

Volgende week woensdag staat voor Club Brugge alweer het tweede duel in de groepsfase van de Champions League op het programma. Woensdag komt Lazio op bezoek. De Italianen waren van de week met 3-1 te sterk voor Dortmund. Clement hoopt dan uiteraard weer te kunnen beschikken over Mignolet, Kossounou, Krmencik én Simon Deli. Laatstgenoemde viel tegen Standard uit met een blessure. Na afloop van dat duel kon Clement nog weinig zeggen over de ernst van de blessure. De verdediger nam donderdagmiddag wel ‘gewoon’ deel aan de groepstraining. De verwachting is dan ook dat hij opgenomen zal worden in de selectie voor het treffen met OHL.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws