Brugge december 10 Belgium, Philippe Clement and Simon Mignolet pictured during the pregame press conference of the UEFA Champions League game of Club Bruges vs Real Madrid. Pictured at the Jan Breydelstadion on december 10 Bruges Belgium. (picture by Florian Van Eenoo/Photo News)
© Florian Van Eenoo Photo News/Photo News

Goed nieuws: volledige Club Brugge-selectie ‘negatief’

Club Brugge treedt vanavond op volle oorlogssterkte aan tegen Lazio. Het was lang wachten op de resultaten van de coronatests, maar die leverden geen positieve gevallen op. Dat betekent dat ook Simon Mignolet, Odilon Kossounou en Michael Krmencik weer inzetbaar zijn.

Mignolet, Kossounou en Krmencik testten in aanloop naar het eerste groepsduel tegen Zenit positief op corona. Zij reisden daardoor niet mee naar Sint-Petersburg. Ook het bezoek aan OH Leuven kwam nog te vroeg voor de Belg, Ivoriaan en Tsjech. Ze testten van het weekeinde al negatief op corona en keerden begin deze week terug op het trainingsveld. De angst bestond dat de kleine corona-uitbraak zou leiden tot nog meer besmettingen, maar dat is dus niet het geval. In tegenstelling tot Lazio, dat heel wat spelers moet missen, beschikt Club Brugge over een fitte selectie. Ook Simon Deli, die het duel met Zenit moest missen wegens een schorsing, behoort tot de kern. Hij was al van de partij in Oud-Heverlee en Leuven, maar kwam niet van de bank af.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws