Foto: ©Blue Army

Club Brugge speelt komende tijd voor lege tribunes

De ticketverkoop voor het thuisduel met Lazio, die vanavond van start zou gaan, gaat niet door. Op basis van de beslissingen van de overheid worden er geen supporters meer toegelaten in het Jan Breydelstadion tot nader order. Dat meldt Club Brugge.

Ook de voorziene loting voor de overige JPL-wedstrijden tot aan de winterstop wordt uitgesteld, klinkt het. Daardoor zullen er geen supporters aanwezig zijn tegen KV Mechelen. Die wedstrijd staat voor zaterdag 31 oktober op het programma. Enkele dagen later komt Dortmund op bezoek in het Jan Breydelstation, maar ook dat duel zal achter gesloten deuren plaatshebben. Het coronavirus laait opnieuw flink op in België. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat deze vervelende beslissing gemaakt zou worden. Later vandaag volgt er nog een persoonlijke communicatie naar alle abonnees, partners & B2B klanten.

‘We zullen jullie steun ontzettend hard missen, maar zullen er alles aan doen om jullie fier te maken. Hopelijk tot snel in Fort Jan Breydel. Stay safe!’, sluit Club het bericht af.

Club Brugge speelde dit seizoen al vier keer eerder voor lege tribunes. Het eerste duel zonder toeschouwers was de bekerfinale tegen Antwerp. Die werd met 0-1 verloren, evenals de thuiswedstrijden tegen Charleroi en Beerschot. De trouwe achterban zal dus flink gemist worden, zeker met het oog op de komende CL-duels met Lazio en Borussia Dortmund.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws