AMSTERDAM, NETHERLANDS - AUGUST 8: Noa Lang of Ajax, Teun van Grunsven of RKC Waalwijk seen during the pre season match Ajax v RKC Waalwijk on August 8, 2020 in Amsterdam, The Netherlands. © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM ! *** local caption *** Noa Lang, Teun van Grunsven
© Bsr Agency Orange Pictures/Photo News

‘Club Brugge gaat zich versterken met Ajax-speler Lang’

Op de slotdag van de transfermarkt gaat Club Brugge naar verluidt toch nog toeslaan. Volgens Voetbal International staat Noa Lang op het punt Ajax te verruilen voor de Belgische landskampioen. Het is echter nog niet duidelijk of hij definitief of op huurbasis de overstap maakt.

Voetbal International maakte zondagavond melding van de serieuze interesse van Club Brugge in Lang. De buitenspeler leek in eerste instantie ‘gewoon’ bij Ajax te blijven. Hij maakte een goede indruk in de voorbereiding en was vastberaden om zich in de basis te knokken. Na vier competitiewedstrijden staat hij echter op een kleine tien minuten en dat heeft hem doen besluiten zijn succes elders te beproeven. In het afgelopen seizoen verhuurde Ajax hem aan FC Twente, maar door de uitbraak van het coronavirus kwam hij tot slechts zeven duels voor de Tukkers.

Volgens VI heeft Club Brugge hem al langer op de korrel. Hoewel Lang op nog meer binnen- en buitenlandse interesse kan rekenen, lijkt hij dus te kiezen voor de huidige nummer twee van België. Philippe Clement zit krap in de buitenspelers. De kans op speeltijd is in Brugge dan ook groter dan in Amsterdam. Of het om huur of koop gaat, moet in de loop van vandaag duidelijk worden. Lang kwam veertien keer in actie voor de hoofdmacht van Ajax. Daarin scoorde hij vier keer en gaf hij één assist. Drie van zijn vier doelpunten maakte hij in zijn debuut als basisspeler.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws