Foto: ©Blauwzwartfans

Club Brugge begint en eindigt groepsfase met uitwedstrijd

Tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League werd Club Brugge gekoppeld aan Zenit, Dortmund en Lazio. Het was echter nog even wachten op het speelschema. Daar is nu duidelijkheid over. Club Brugge begint een nieuwe campagne in het miljardenbal op 20 oktober. De mannen van Philippe Clement mogen zich opmaken voor een lange, maar mooie reis naar Rusland.

Inderdaad, Club Brugge start de groepsfase met een bezoek aan Zenit. De wedstrijd heeft plaats op dinsdag 20 oktober en begint om 18.55 uur. De supporters die die dag moeten werken, zullen dus haast moeten maken op de weg naar huis. Acht dagen later wacht alweer de volgende partij, tevens de eerste thuiswedstrijd. Op 28 oktober ontvangt Blauw-Zwart Lazio, de nummer vier van het afgelopen seizoen in Italië. Naar alle waarschijnlijkheid zonder publiek. Voorlopig zullen alle wedstrijden achter gesloten deuren worden gespeeld.

De eerste groepswedstrijden volgen elkaar in razend tempo op, want een week na de ontmoeting met Lazio komt Dortmund op bezoek. Zowel de match tegen de Italiaanse als de Duitse formatie begint om 21.00 uur.

Club Brugge sluit de groepsfase van de Champions League af met een bezoek aan Lazio. De wedstrijd in Rome begint evenals die in Zenit om 18.55 uur.

Het volledige programma:

  • 20 oktober, 18.55 uur: Zenit-Club Brugge.
  • 28 oktober, 21.00 uur: Club Brugge-Lazio.
  • 4 november, 21.00 uur: Club Brugge-Dortmund.
  • 24 november, 21.00 uur: Dortmund-Club Brugge.
  • 2 december, 21.00 uur: Club Brugge-Zenit.
  • 6 december, 18.55 uur: Lazio-Club Brugge.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws