Hans Vanaken - Photonews
Hans Vanaken - Photonews
Foto: ©Photonews

Clement niet zeker van langer verblijf Vanaken bij Club Brugge: “Interesse speelt in het hoofd”

Hans Vanaken wordt nadrukkelijk in verband gebracht met West Ham United. Naar verluidt bracht de Engelse club al een bod uit van zestien miljoen euro. Philippe Clement laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over de situatie.

“Of ik zeker ben dat Hans blijft? Dat ben je nooit”, begint Clement. “Die realiteit heb ik meermaals ondervonden. Net als andere jaren zal ik héél blij zijn wanneer die transfermarkt sluit. Normaal kraken veel coaches een flesje op 1 september, dit jaar duurt die periode tot 5 oktober.” Clement geeft Vanaken de raad om na te denken over het bod.

“Het zijn vaak moeilijke keuzes voor een speler. Ik heb ook in die positie gezeten. Het speelt in je hoofd, maar Hans is wel professioneel genoeg om dat allemaal naast zich neer te leggen voor die match tegen Anderlecht. Op training zag je deze week geen verschil. Ik verwacht dat hij dit weekend goed zal zijn. Hij is er alleszins klaar voor”, aldus Clement.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws