Alle jeugdmatchen voorlopig afgelast, enkel U23 komt in actie

Net wanneer je denkt dat je vooruit kan, moet je een stap terugzetten. Het coronavirus slaat opnieuw wild om zich heen en dat heeft ook gevolgen voor het voetbal. Het amateurvoetbal bij de senioren werd al stilgelegd. Ook de jeugdelftallen komen de komende weken niet in actie. In Brugge komt dit weekend enkel de U23 in actie.

Dat maakte Club Brugge vanochtend bekend op haar website. Voor de U23, sinds dit seizoen Club NXT, staat vanavond een thuiswedstrijd tegen Deinze op het programma. Dat duel gaat dus ‘gewoon’ nog voor. De andere jeugdelftallen van Blauw-Zwart komen dit weekend en de komende weken niet in actie. Door de stijgende coronacijfers zijn alle jeugdmatchen tot en met het weekend van 7-8 november afgelast, klinkt het op de website. De jeugdspelers krijgen dit weekend een programma voor thuis, zodat ze wel met hun sport bezig blijven en fit zijn zodra er weer mag worden gevoetbald.

Club NXT gaat vanavond op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. De beloften van Club Brugge, die dit seizoen hun debuut maken in de eerste klasse B, staan na vijf competitiewedstrijden troosteloos onderaan. Twee weken geleden ging de ploeg kansloos onderuit tegen Seraing United: 6-1. Deinze, de tegenstander vanavond, is met negen punten een stuk beter van start gegaan. Het duel tussen Club NXT en Deinze begint om 20.00 uur.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws