Foto: ©Blue Army

All Blues Day live te volgen via Facebook en YouTube

Club Brugge doet vanavond een nieuwe gooi naar de koppositie. Philippe Clement en de zijnen hadden de hoogste plek onlangs nog in handen, maar verloren die vorige week op bezoek bij OH Leuven. Bij een overwinning op KV Mechelen is Blauw-Zwart in ieder geval voor één nachtje weer koploper. Voorafgaand het duel wordt er tijdens All Blues Day stilgestaan bij alle overleden Clubsupporters.

Hoewel er geen toeschouwers aanwezig zullen zijn, gaat de herdenking uiteraard ‘gewoon’ door. Club en The Starlings zorgen vanavond voor een prachtig eerbetoon, klinkt het op de website van Blauw-Zwart. Om de supporters toch het gevoel te geven aanwezig te zijn, kunnen zij vanaf 20.35 uur de herdenking live volgen via Facebook of YouTube. Het duel tussen Club Brugge en KV Mechelen volgt tien minuten later.

Bekijk hieronder nog eens de All Blues Day van 2019 terug. Kippenvel!

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws