Foto: ©Blue Army

Zo werkt je FCBubbel waarmee je terugkeert naar Jan Breydel

Club Brugge moest het in de eerste twee thuiswedstrijden van het seizoen zonder publiek doen, maar kan in het treffen met Waasland-Beveren zeer waarschijnlijk weer rekenen op de trouwe achterban. Met je persoonlijke FCBubbel kun je binnenkort Blauw-Zwart eindelijk weer live in actie zien. Lees hier hoe dat te werk gaat.

Van de week gaf Brugse burgemeester Davy de Fauw zijn toestemming voor het opnieuw toelaten van supporters. Club Brugge hoopte in eerste instantie op zo’n tien- tot vijftienduizend supporters, maar dat bleek niet realistisch. Vanaf de partij tegen Waasland-Beveren mag 6.666 man het Jan Breydel weer betreden. Het is alleen nog wachten op Ben Weyts zijn akkoord. Om zo dicht mogelijk in de buurt van dat aantal te komen, heeft de club de tribunes verdeeld in verschillende kleine bubbels. Zo zijn er bubbels van 5,4,3 of 2 personen. Je kiest voor jouw FCBubbel met bevriende supporters én één kapitein voor je bubbel. De Ruud Vormer van jouw groep is verantwoordelijk voor de bubbel en doet de registratie bij Club.

Hoe je jouw FCBubbel registreert:

  • Stap 1: Kies een kapitein.
  • Stap 2: De kapitein verzamelt de Club ID nummers van iedereen in zijn bubbel. Je Club id kan je vinden op je abonnement of in je profiel in de app.
  • Stap 3: Op maandag 7 en dinsdag 8 september kan de kapitein zijn FCBubbel registreren via de app of via fcbubbel.clubbrugge.be, die maandag de zevende om 10.00 uur online gaat.
  • Stap 4: Je moet uiteraard rekening houden met de door de overheid opgelegde afspraken rond bubbels. We willen natuurlijk niet hebben dat de wedstrijden binnenkort weer achter gesloten deuren plaatshebben. Lees de afspraken hier nog eens rustig door.

Objectieve loting

En dan de wedstrijden zelf. Je kan niet kiezen welke wedstrijden je wel of niet bezoekt. Mocht je je registreren, registreer je je meteen voor alle thuiswedstrijden tot en met 4 oktober. Dat zijn – onder voorbehoud – de matchen tegen Waasland-Beveren (12 september), Cercle Brugge (27 september) en Anderlecht (4 oktober). Of jij de eerstkomende wedstrijd tegen Waasland-Beveren bezoekt, de stadsstrijd tegen Cercle of de kraker tegen Anderlecht, wordt door objectieve loting bepaald.

Let op! Je bubbel kan je achteraf niet meer wijzigen. ‘Zodra de kapitein je FCBubbel heeft doorgegeven, ontvang je een mailtje van Club dat je toegtreden bent tot een FCBubbel. Als je via je ClubID ingelogd bent in de APP kan je zien in welke FCBubbel je zit. Daarna is wijzigen niet meer mogelijk’, klinkt het op de clubsite.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws