Club Brugge verliest van Beerschot
BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 23 : Marius Noubissi forward of Beerschot, Hans Vanaken midfielder of Club Brugge, Mats Rits midfielder of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Beerschot VA at the Jan Breydel stadium on August 23, 2020 in Brugge, Belgium, 23/08/2020 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photo News
© Gvg/Photo News

Slaat Club Brugge toe in Frankrijk? ‘Akkoord met Togolees Denkey’

De discussie over de spitspositie laaide in de afgelopen maanden flink op in Brugge. Ondanks de ontwikkeling van Youssouph Badji en de treffers van Michael Krmencik, hoopt Club nog altijd een nieuwe nummer negen aan te trekken. Volgens L’Equipe zou die zomaar eens uit Frankrijk kunnen komen. Het Franse medium schrijft dat Kévin Denkey (19) onderweg is naar het Jan Breydelstadion.

Adolfo Gaich, Bas Dost, Jhon Cordoba, Michy Batshuayi… Tal van namen passeerden in de afgelopen maanden de revue. Vooralsnog sloeg Club Brugge echter nog niet toe op de transfermarkt. De kans is aanwezig dat de landskampioen daar deze week verandering in brengt. L’Equipe schreef van het weekend al dat Club Brugge inmiddels persoonlijk akkoord is met Denkey, spits van Nîmes Olympique.

De interesse van Club Brugge in de Togolees is opvallend. Met Badji heeft Blauw-Zwart immers al een speler die over een aantal seizoenen de aanval moet leiden. Badji is zelfs nog een jaar jonger dan Denkey. De aanvaller van Nîmes kan overigens rekenen op belangstelling van meerdere clubs. Zo zou ook Schalke 04 hem op de korrel hebben. Zijn voorkeur gaat echter uit naar een vertrek naar Brugge, waar hij verzekerd is van Champions League-voetbal.

Denkey zijn contract loopt volgend jaar zomer af. Nîmes is dan ook bereid mee te werken aan een vertrek. Afgelopen vrijdag werd hij tijdens het bezoek aan Lyon uit voorzorg op de bank gehouden. Philippe Clement liet na afloop van de wedstrijd tegen Zulte Waregem al voorzichtig doorschemeren dat er voorin nog wel iets bij zal komen. Of Denkey dat wordt, zullen de komende dagen uitwijzen.

Heel veel ervaring op het hoogste niveau heeft Denkey (nog) niet. Hij speelde voorlopig 23 wedstrijden voor Nîmes, waarin hij vier keer trefzeker was en twee assists leverde.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws