Foto: ©Blue Army

Philippe Clement is om één bepaalde reden ontroerd na zege tegen Waasland-Beveren

Trainer Philippe Clement was opvallend emotioneel na afloop van de 4-1-zege tegen Waasland-Beveren.

Het was een bijzondere match. Niet door de tegenstander, niet het moment van het jaar. Gewoon, terug met supporters.

“Op het einde van de opwarming begonnen onze supporters weer de lijfliederen van Club Brugge te zingen. Ik werd echt emotioneel. Er begonnen tranen te vloeien. Ik dacht: Oei, ik hoop dat niemand dit ziet, want ik moet klaar zijn voor de match. Om iedereen scherp te zetten”, reageerde Clement op de persconferentie.

“Ik ga deze match zeker heel mijn leven onthouden omdat er voor de eerste keer weer publiek was. Er was weer energie vanop de tribunes. Ik ben blij dat mijn spelers ook veel hebben teruggegeven aan de supporters. De wisselwerking was er opnieuw en dat is superbelangrijk.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws