Club Brugge - Krc Genk
© Peter De Voecht/Photo News

Pech voor Okereke en Club: aanvaller test positief op corona

Slecht nieuws voor Club Brugge en Philippe Clement. Nadat eerder Brandon Mechele al positief testte op het coronavirus, moet nu ook David Okereke in quarantaine. De aanvaller mist zodoende de uitwedstrijd tegen Zulte-Waregem.

Okereke legde dinsdagochtend een positieve coronatest af. De aanvaller werd direct in quarantaine geplaatst en zal volgende week opnieuw getest worden. Een hard gelag voor de aanvaller, die in de afgelopen wedstrijden kon rekenen op een basisplaats. Ook Clement zal flink balen dat hij in ieder geval de komende week geen beroep op hem kan doen. In de wedstrijden tegen Genk en Waasland-Beveren had Club Brugge namelijk eindelijk de smaak te pakken en dat kwam mede doordat de aanvallers in goeden doen waren. Zo was Okereke tegen Waasland-Beveren nog trefzeker. Hij was de maker van de 3-1. De landskampioen liep uiteindelijk nog uit naar een 4-1 overwinning.

Vanochtend maakte Club Brugge ook al bekend dat Mechele nog een extra week in quarantaine moet blijven. De verdediger, die vorige week bij de Rode Duivels positief testte op corona, werd maandag opnieuw getest. Daaruit bleek de ‘viral load’, de kans op het doorgeven van de besmetting, nog te hoog volgens het Pro League protocol. Ook Mechele moet het bezoek aan Zulte-Waregem dus aan zich voorbij laten gaan.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws