Clinton Mata - Photonews
Foto: ©Photonews

Mata tekent nieuw contract bij Club Brugge ondanks interesse

Clinton Mata heeft een nieuw contract getekend bij Club Brugge, dat laat de club op de officiële kanalen weten. De verdediger stond in de belangstelling van enkele Bundesliga-clubs, maar zette zijn krabbel onder een contract tot 2024.

Club Brugge heeft nog geen nieuwe spelers binnengehaald, maar Blauw-Zwart gaf verschillende spelers wel een nieuw contract. Het afgelopen halfjaar werden maar liefst elf nieuwe verbintenissen uitgedeeld op Jan Breydel. Nu is het aldus de beurt aan verdediger Clinton Mata.

Eerder gingen Balanta, Rits, De Ketelaere en Mechele – en jonkies als De Cuyper, Van Der Brempt en Van Den Keybus Mata al voor. Afgelopen seizoen werd Mata verkozen door de fans als de beste speler van Club Brugge. De verdediger verlengt zijn contract met twee jaar tot 2024.

Hertha Berlijn en Hoffenheim werden de afgelopen maanden nadrukkelijk in verband gebracht met Mata, maar vissen aldus naast het net. De 27-jarige Angolees met Belgisch paspoort blijft Club Brugge trouw.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws