Foto: ©Blue Army

Krmencik op schot voor Tsjechië

In de week dat Club Brugge wordt gelinkt aan Bas Dost, laat Michael Krmencik zich gelden in het shirt van Tsjechië. Voor Blauw-Zwart wil het – nog – steeds niet lukken, maar in dienst van zijn land weet hij het net wel te vinden.

Krmencik maakte in de zomer van 2019 voor zes miljoen euro de overstap naar Club Brugge, maar een succes is het nog niet. Ook in het huidige seizoen moet hij het vooralsnog doen met een reserverol. In de wedstrijd van Tsjechië tegen Slowakije begon hij ook op de bank, maar kwam hij als invaller wel tot scoren. Krmencik betrad in minuut 72 het veld en maakte een kwartier later de 0-3. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-3 overwinning voor de Tsjechen.

Daarmee kennen Krmencik en zijn teamgenoten een sterke start van de Nations League. Maandag neemt Tsjechië het in eigen huis op tegen Schotland. Ook Oekraïne, het land van Eduard Sobol, begon goed aan de Nations League. De ploeg van voormalig topschutter Andrij Sjevtsjenko won donderdagavond met 2-1 van Zwitserland. Sobol begon en eindigde op de bank. Wellicht dat hij zondagavond wel kan rekenen op speelminuten. Dan treedt Oekraïne aan tegen Spanje, dat donderdagavond met 1-1 gelijkspeelde in en tegen Duitsland.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws