Foto: ©Blue Army

Krmencik keert vervroegd terug van interlandverplichtingen

Tsjechië versloeg vrijdagavond Slowakije met 1-3 in de eerste wedstrijd van de groepsfase van de Nations League. Michael Krmencik betrad zo’n twintig minuten voor tijd het veld en liet zich als maker van de 0-3 gelden. Maandag zouden de Tsjechen aantreden tegen Schotland, maar door die wedstrijd is een streep gezet.

Ook de thuiswedstrijd tegen Schotland stond in het teken van de Nations League. Na afloop van de wedstrijd tegen Slowakije leek Tsjechië zich ook ‘gewoon’ op te kunnen maken voor de ontmoeting met de Schotten, maar het coronavirus zet een streep door de wedstrijd. ”We spelen niet vanwege de huidige situatie rond covid-19. De voorbereidingen met de nationale ploeg worden met onmiddellijke ingang beëindigd”, laten de Tsjechen weten op Twitter.

Een hard gelag voor Krmencik. De aanvaller die bij Club Brugge nauwelijks aan de bak komt, was in dienst van zijn land vertrouwen aan het tanken. Zijn treffer tegen Slowakije betekende zijn eerste doelpunt voor het nationale elftal sinds oktober 2018. Met Club Brugge start hij deze week de voorbereidingen op het treffen met Waasland-Beveren.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws