DOHA, QATAR - JANUARY 10 : Philippe Clement head coach of Club Brugge and Vincent Mannaert manager of Club Brugge pictured during the training session of Club Brugge during the winter camp in Doha , on January 10, 2020 in Doha, Qatar, 10/01/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
© Jimmy Bolcina/Photo News

Komst van Dost een illusie?: ‘Voorlopig te duur’

Michael Kremencik en David Okereke renderen niet en van Youssouph Badji mag men niet verwachten dat hij er elke week staat. Dat Club Brugge nog heel graag de transfermarkt op wil voor een nieuwe spits, is dan ook niet gek. Volgens het Algemeen Dagblad hoopt de club te stunten met de komst van Bas Dost, maar de Nederlander zou voorlopig te duur zijn.

Dinsdagavond pakte het Algemeen Dagblad uit met de concrete belangstelling van Club Brugge in Dost. De Belgen zouden bereid zijn om ver te gaan voor de boomlange spits, die onder contract staat bij Eintracht Frankfurt. Dat de Duitsers hun spits niet voor een appel en een ei laten gaan, viel natuurlijk wel te verwachten. Volgens Het Laatste Nieuws verlangt de nummer negen van het afgelopen seizoen in Duitsland zeven miljoen euro voor Dost. Dat bedrag zou, volgens hetzelfde HLN, Club Brugge op dit moment te gortig zijn.

Volgens het dagblad mogen en kunnen de supporters van Club Brugge simpelweg niet verwachten dat de club met miljoenen gaat smijten. Dat betekent echter niet dat de landskampioen helemaal niet van plan is nog zaken te doen deze transferperiode. Vooralsnog verwelkomde ze alleen Eduard Sobol, alhoewel hij natuurlijk niet helemaal als nieuwkomer gezien kan worden. De linksback was immers vorig seizoen al actief in Brugge. Volgens HLN zou Club naast een spits, ook nog een flankspeler en een centrale verdediger willen toevoegen aan de selectie. Of Dost de nieuwe spits wordt, is nog maar zeer de vraag. Mogelijk kan alleen een vertrek van Emmanuel Dennis, die aardig wat geld moet opleveren, een transfer van Dost naar Club Brugge serieus op gang zetten.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws