Foto: ©Blue Army

Heeft Marseille nou wel of geen interesse in Dennis? ‘Geen rapporten over hem’

Met nog een kleine drie weken tot de transferdeadline is het zeer de vraag of Club Brugge erin slaagt haar selectie bijeen te houden. Zo hoopt Emmanuel Dennis nog altijd op een nieuw avontuur. Olympique Marseille zou hem die kans willen geven, maar de Franse interesse lijkt nog niet heel erg serieus.

Het is al maanden geen geheim meer dat Dennis aast op een nieuwe stap. Hoewel de rappe aanvaller een wisselvallig seizoen kende, maakte hij met sterke optredens tegen Real Madrid en Manchester United wel indruk op het hoogste niveau. Hij had er dan ook op gehoopt dat de clubs uit de grote competities zich voor hem zouden melden. Vooralsnog valt dat echter flink tegen. Club Brugge ontving nog geen serieus bod op de Nigeriaan, al zou daar volgens journalist Manu Lonjon deze week verandering in zijn gekomen.

Volgens Lonjon zou Marseille zich met een officieel bod hebben gemeld bij Club Brugge. Met een bedrag van zo’n vijftien tot twintig miljoen euro hopen de Fransen Dennis los te weken bij Club, maar de vraag is of Blauw-Zwart daarmee akkoord gaat. Dennis kende een stroeve start van het nieuwe seizoen, maar bewees in de laatste twee wedstrijden tegen Genk en Waasland-Beveren nog altijd van grote waarde te zijn voor zijn ploeg. Met zijn snelheid en dribbels zorgt hij continu voor gevaar op de flanken. Vincent Mannaert verlangt dan ook minstens twintig miljoen euro voor hem. Dat bedrag lijkt echter niet binnen het budget van Marseille te passen.

‘Nooit van gehoord’

Daarnaast spelen de geruchten over een eventuele overgang van Dennis naar Marseille al langer, maar zouden die zo naar het rijk der fabelen gestuurd kunnen worden. Op de vraag of de huidige nummer acht van de Ligue 1 daadwerkelijk geïnteresseerd is in Dennis, reageerde trainer André Villas-Boas nogal verrassend. ‘Dat is niet waar, dat heb ik nog nooit in mijn leven gehoord. Wij hebben geen rapporten over hem. Hij staat noch op onze eerste lijst, noch op onze tweede lijst. Hij staat helemaal niet op onze lijst met prioriteiten’, vertelde de Portugees in gesprek met Téléfoot.

Daar lijkt een kern van waarheid in te zitten. Met Dimitri Payet en Florian Thauvin heeft Villas-Boas namelijk al twee buitenspelers die tot de Franse top behoren. In Brugge zit men daarentegen krap in de buitenspelers. Voor zowel Club als Dennis wordt het een spannend slotakkoord van de transferperiode.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws