Foto: ©Blue Army

Goed nieuws: Mechele keert terug op trainingsveld

Daags na de overtuigende 0-6 overwinning op bezoek bij Zulte Waregem heeft Club Brugge nog meer goed nieuws in petto. Brandon Mechele meldde zich maandagochtend namelijk weer op het trainingsveld.

De verdediger testte twee weken geleden positief op corona. Mechele was op dat moment op pad met de Rode Duivels. Hij werd in eerste instantie voor een week in quarantaine geplaatst, maar vorige week werd besloten dat die periode met een week werd verlengd. De ‘viral load’, de kans op het doorgeven van de besmetting, bleek nog te hoog volgens het Pro League protocol.

De wedstrijden tegen Waasland-Beveren en Zulte Waregem gingen dan ook aan zijn neus voorbij. Mechele, die in de eerste vier competitieduels aan de aftrap stond, werd verdienstelijk vervangen door Odilon Kossounou. Vanochtend meldde de Vlaamse verdediger zich weer op het trainingsveld. Dat is goed nieuws voor Philippe Clement. Na afloop van de 0-6 zege bij Zulte Waregem vertelde hij te verwachten dat het nog een lang en slopend seizoen wordt. Hoewel hij over een brede selectie beschikt, heeft hij het liefst iedereen er gewoon bij, natuurlijk.

Mechele verscheen vanochtend met een glimlach van oor tot oor op het trainingscomplex van Club Brugge.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws