Club Brugge - Krc Genk
© Peter De Voecht/Photo News

Geen Brugse stadsderby voor ongelukkige Okereke

Philippe Clement kan ook komende zondag geen beroep doen op David Okereke. De aanvaller, die vorige week positief testte op corona, moet een extra week in quarantaine. Dat maakte Club Brugge woensdagmiddag bekend via de officiële kanalen.

In eerste instantie was de verwachting dat Okereke deze week weer kon aansluiten, maar dat is dus niet het geval. Na de Covid19-test van dinsdag bleek dat de ‘viral load’, de kans op het doorgeven van de besmetting, nog te hoog is volgens het Pro League protocol, klinkt het op de clubsite. Hierdoor moet de aanvaller dus een extra week in quarantaine blijven.

Het bezoek aan Zulte Waregem moest hij al aan zich voorbij laten gaan en ook in de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge is Okereke dus niet van de partij. Een hard gelag voor de aanvaller, die in de wedstrijden tegen Genk en Waasland-Beveren goed in vorm was. In de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren was hij nog trefzeker.

Brandon Mechele, die tijdens de interlandperiode positief testte op corona, is er naar alle waarschijnlijkheid wel weer bij. Ook de verdediger moest een extra week in quarantaine, maar die zit er inmiddels op. Maandagochtend meldde hij zich weer op het trainingsveld.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws