Foto: ©Blue Army

‘Club ziet in Ndayishimiye opvolger van mogelijk vertrekkende Dennis’

Charles de Ketelaere was dinsdagmiddag niet de enige speler van België U21 die van zich liet spreken. Ook Mike Trésor Ndayishimiye maakte een sterke indruk. Zijn ontwikkeling blijft niet onopgemerkt. Zo zou Club Brugge hem op de korrel hebben als opvolger van de mogelijk vertrekkende Emmanuel Dennis.

Dennis flirt al langer met een vertrek uit Brugge. De rappe Nigeriaan werd in de afgelopen weken al in verband gebracht met onder andere Newcastle United en Atalanta en sinds deze week behoort ook Olympique Marseille tot het rijtje geïnteresseerden. Mocht een club serieus werk willen maken van Dennis zijn komst, zal het diep in de buidel moeten tasten. Club Brugge verlangt naar verluidt zo’n 20 tot 25 miljoen euro. Volgens RTBF wil Blauw-Zwart een deel van dat bedrag mogelijk investeren in Ndayishimiye. De landskampioen ziet in hem een speler die Dennis zou kunnen opvolgen.

Ndayishimiye liet dinsdagmiddag nog maar eens zien hoe goed hij kan voetballen. Met de U21 speelde hij een dijk van een wedstrijd tegen de Duitse leeftijdsgenoten. Onder andere dankzij twee doelpunten en een assist van de 21-jarige aanvaller, die ook op het middenveld uit de voeten kan, wonnen de jonge Rode Duivels met 4-1. Mocht Club Brugge serieus werk willen maken van Ndayishimiye, hoeft het niet te verwachten dat zijn werkgever Willem II hem voor een appel en een ei laat gaan. De Nederlandse subtopper zou naar verluidt minstens zeven miljoen euro willen ontvangen voor haar smaakmaker. Vorig seizoen was hij in 23 officiële wedstrijden voor de Tilburgers goed voor negen doelpunten en zes assists.

Gewild

Ndayishimiye kwam voor zijn transfer naar Willem II uit voor NEC Nijmegen, dat hem in het najaar van 2018 transfervrij oppikte. Ndayishimiye was op dat moment clubloos, na vijf jaar voor meerdere jeugdelftallen van Anderlecht te hebben gespeeld. De Belg kan naar het schijnt ook rekenen op interesse van Engelse en Italiaanse clubs.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws