© Club Brugge
© Club Brugge
Foto: ©Club Brugge

‘Club heeft een grote blunder begaan door Rezaei te laten gaan’

Club Brugge legde in het afgelopen seizoen veel geld op tafel voor de komst van David Okereke en Michael Krmencik. Niet de Nigeriaan of Tsjech, maar Kaveh Rezaei was de aanvaller die de beste indruk maakte. Dat deed hij echter niet als speler van Club. Blauw-Zwart verhuurde hem aan Charleroi en ook dit seizoen speelt de Iraniër op huurbasis voor De Zebra’s.

Club Brugge nam Rezaei in de zomer van 2018 over van Charleroi. In zijn eerste seizoen in Brugge kwam hij echter niet verder dan vijftien competitieduels, waarin hij vier keer trefzeker was. Mede door de komst van Okereke besloot Rezaei om Club tijdelijk de rug toe te keren. Daar heeft hij geen moment spijt van gehad. Sterker nog, in 26 officiële wedstrijden voor Charleroi was hij veertien keer trefzeker.

‘Grote blunder’

Ook in aanloop naar dit seizoen werd al snel duidelijk dat Philippe Clement geen beroep zou doen op de Iraniër. Charleroi hoefde niet lang te twijfelen en sloeg snel toe. Resulterend in vijf doelpunten in de eerste zes competitiewedstrijden en de koppositie. In het openingsweekend van de Pro League ging Charleroi, zonder Rezaei, op bezoek bij Club. De gasten hadden hun goalgetter niet nodig om met de drie punten terug huiswaarts te keren.

”Wat niet wegneemt dat we verrast en uiteraard bijzonder tevreden waren dat Kaveh terugkeerde naar ons”, vertelt ploegmaat Ali Gholizadeh in gesprek met Sport/Voetbalmagazine. ”Ik denk dat een goalgetter zoals hij een essentiële pion is in elke ploeg. Ik kan moeilijk begrijpen dat men het zonder zo iemand kan doen.”

”Brugge heeft een grote blunder begaan door Kaveh te laten gaan, want het is een supergoeie speler. En wij zijn heel blij dat we dit seizoen van zijn kwaliteiten kunnen profiteren.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws