Club Brugge verslaat Feyenoord achter gesloten deuren

In een oefenduel achter gesloten deuren heeft Club Brugge donderdagmiddag afgerekend met Feyenoord: 2-1. Odilon Kossounou en Ruud Vormer verzorgden de Brugse productie.

In aanloop naar de competitiestart maakte Philippe Clement al bekend dat Club Brugge tot oktober nog enkele oefenwedstrijden zou afwerken. Het duurt immers nog even voordat de nationale en internationale bekertoernooien van start gaan. Club Brugge hield zich echter muisstil over het oefenduel met Feyenoord. Zonder onder andere Hans Vanaken, Simon Mignolet en Eduard Sobol, die deze week in actie komen met hun land, zegevierde Club Brugge in het Belfius Basecamp dus met 2-1.

Voor Club Brugge-aanvoerder Vormer was het een oefenduel met een bijzonder tintje. De middenvelder speelde tussen 1 juli 2012 en 1 september 2014 53 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. Daarin scoorde hij vier keer en leverde hij zeven assists. Hij bewaart echter niet de beste herinneringen aan die periode. Mede vanwege blessures wist hij geen basisplaats te veroveren. Donderdagmiddag deed hij zijn oude werkgever ‘pijn’. Ook Kossounou pikte dus zijn doelpuntje mee. De Ivoriaanse centrumverdediger kwam in het nog prille seizoen nog geen minuut in actie. Mark Diemers was de maker van de Rotterdamse treffer. De nummer drie van het afgelopen seizoen in Nederland begint zaterdag 12 september aan de competitie.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws