Emmanuel Dennis (Brujas KV) celebrates his goal which made it (0,2) UCL Champions League match between Real Madrid vs Brujas KV at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, October 1, 2019 . FOOTBALL : Real Madrid vs Club Bruges - Ligue des Champions - Madrid - 01/10/2019 © PanoramiC ! only BELGIUM !
©Panoramic / Photo News

‘Club Brugge-target wil niet naar België, maar wacht op Premier League’

Bright Osayi-Samuel wees Club Brugge af en volgens The Daily Mail wacht de 22-jarige winger nu op een bod van Premier League-club Crystal Palace. Osayi-Samuel staat momenteel onder contract bij QPR.

Crystal Palace zou de vleugelspeler al een jaar op de radar hebben. Ook landskampioen Club Brugge volgde Osayi-Samuel al een tijdje en Blauw-Zwart bracht ook een bod uit. Dat bod werd ook geaccepteerd door QPR, maar Osayi-Samuel zelf zag geen heil in een transfer naar België.

Als QPR nog geld wil verdienen aan de flankspeler zal het moeten verkopen. Osayi-Samuel zijn verbintenis verloopt komende zomer. Een nieuw contract lijkt er niet in te zitten, maar Crystal Palaca zou Osayi-Samuel eventueel nog een jaar willen uitlenen aan QPR. Ook Rode Duivel Michy Batshuayi staat in de belangstelling van Crystal Palace.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws