GENK, BELGIUM - AUGUST 30 : Philippe Clement head coach of Club Brugge and Hans Vanaken midfielder of Club Brugge pictured during the Jupiler Pro League match between KRC Genk and Club Brugge KV on August 30, 2020 in Genk, Belgium, 30/08/2020 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews
© Peter De Voecht/Photo News

‘Club Brugge strijdt met Antwerp en KAA Gent om KRC Genk-verdediger’

Sebastien Dewaest is op een zijspoor beland bij KRC Genk. Volgens Knack willen drie Belgische (top)clubs de verdediger inlijven: Club Brugge, Antwerp en KAA Gent.

Dewaest kan een overstap maken binnen de Jupiler Pro League. ‘Centrale verdediger Sébastien Dewaest (29), duidelijk op een zijspoor in de Cristal Arena maar nog onder contract tot 2023, zou in de belangstelling staan van Antwerp, Club Brugge en KAA Gent’, klinkt het.

Afgelopen seizoen speelde Dewaest nog 24 wedstrijden in de Jupiler Pro League en vier in de Champions League. Daarin scoorde hij drie keer en gaf hij één assists. Zijn contract bij de Limburgers loopt nog tot juni 2023.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws