WAREGEM, BELGIUM - FEBRUARY 5 : Michael Krmencik forward of Club Brugge celebrates during the Belgian Croky Cup second leg semi-final match between SV Zulte Waregem and Club Brugge KV on February 05, 2020 in Waregem, Belgium, 5/02/2020 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews
Foto: ©Photonews

Clement verrast met basisplaats Krmencik, Badji op de bank

Of Emmanuel Dennis volgende week nog speler is van Club Brugge, is zeer de vraag. De rappe aanvaller was in de afgelopen wedstrijden een van de uitblinkers, maar ontbreekt in de wedstrijdselectie voor het duel met Zulte Waregem. Ook David Okereke is er uiteraard niet bij. Hij wordt vervangen door Michael Krmencik.

Dat Dennis Club Brugge deze transferperiode hoopt te verlaten, is al langer bekend. De Nigeriaan aast op een vertrek naar een Europese topcompetitie. Zaterdag vertelde hij in gesprek met Het Laatste Nieuws wel oren te hebben naar de Premier League. Vooralsnog meldde zich echter nog geen Britse club bij Club Brugge. Marseille zou afgelopen week wel een officieel bod hebben gedaan, maar de interesse wordt ontkracht door coach André Villas-Boas.

Dennis is niet de enige aanvaller die er vanmiddag tegen Zulte-Waregem niet bij is. Ook Okereke ontbreekt in het Regenboogstadion. Dat is uiteraard geen verrassing. De aanvaller testte begin deze week positief op corona. Michael Krmencik is zijn vervanger. De Tsjech krijgt de voorkeur boven Youssouph Badji, die de afgelopen weken juist goed in vorm was. Ook Charles de Ketelaere staat aan de aftrap. In vergelijking met de wedstrijd tegen Waasland-Beveren is ook Eduard Sobol een opvallende afwezige in de basiself. Zijn plek wordt ingenomen door Federico Ricca.

De aanval wordt gecompleteerd door Krépin Diatta. Hij is volledig hersteld van zijn blessure en mag het vanaf het begin laten zien. De wedstrijd tussen Zulte Waregem en Club Brugge in de zesde speelronde begint om 13.30 uur.

OPSTELLING CLUB BRUGGE: Mignolet, Mata, Kossounou, Deli, Ricca, Rits, Vormer, Vanaken, De Ketelaere, Diatta en Krmencik.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws