SAINT PETERSBURG, RUSSIA - NOVEMBER 15 : Michy Batshuayi forward of Belgium looks up during a training session prior to the European Qualifier Group I match between Russia and Belgium at the Gazprom Arena stadium on November 15, 2019 in Saint Petersburg, Russia, 15/11/2019 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews
© Peter De Voecht/Photo News

‘Chelsea staat open voor verhuur van Batshuayi’, slaat Club nu wel toe?

Club Brugge werd in de afgelopen week nadrukkelijk in verband gebracht met de komst van Bas Dost, maar zijn komst lijkt niet realistisch. In een eerder stadium droomden de Belgen van Adolfo Gaich en Michy Batshuayi. De kans is aanwezig dat de aanvaller van Chelsea opnieuw in beeld komt bij Blauw-Zwart.

Het Algemeen Dagblad pakte vorige week dinsdag uit met de interesse van Club Brugge in Dost. De Nederlander zou in Brugge de nieuwe aanvalsleider moeten worden, maar is door Club Brugge voorlopig te duur bevonden. Dat was in de zomer ook het geval bij Batshuayi. Daarnaast gaf hij een langer verblijf in Engeland de voorkeur boven een terugkeer naar België.

Een overgang naar Club Brugge komt echter toch weer ter sprake. Chelsea, de club die Batshuayi in 2016 voor 39 miljoen euro overnam van Marseille, zou hem namelijk een seizoen willen verhuren. Hij moet dan wel eerst zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. Meerdere Engelse clubs zouden interesse hebben in de tijdelijke komst van Batshuayi. Of hij opnieuw in beeld komt bij Club Brugge, is nog maar de vraag. Maar dat Vincent Mannaert en Philippe Clement nog steeds op zoek zijn naar een nieuwe spits en gecharmeerd zijn van Batsman, staat buiten kijf.

Batshuayi komt al een aantal seizoenen niet meer voor in de plannen van Chelsea. Hij werd dan ook uitgeleend aan achtereenvolgens Borussia Dortmund, Valencia en Crystal Palace. In Dortmund waren ze onder de indruk van de Belg. Daar scoorde hij negen keer in veertien officiële wedstrijden. Een definitieve transfer zat er voor beide partijen echter niet in.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws