Hans Vanaken - Photonews
Hans Vanaken - Photonews
Foto: ©Photonews

‘Behoorlijk concrete interesse vanuit Engeland voor Vanaken’

Wil Club Brugge de selectie nog versterken, zal de club haast moeten maken. De transfermarkt sluit immers over ruim een week haar deuren. Tegelijkertijd houdt Blauw-Zwart haar hart vast wat betreft uitgaande transfers. Zo aast Emmanuel Dennis nog altijd op een vertrek en zou Hans Vanaken in de belangstelling staan van West Ham United.

Verschillende media melden dat de Londense club het wel ziet zitten in de spelmaker van Club Brugge. Britse media schrijven dat trainer David Moyes Vanaken er graag bij wil hebben en ook Het Nieuwsblad weet van de Engelse interesse. Terwijl Het Nieuwsblad schrijft dat Vanaken in ieder geval op het verlanglijstje staat, heeft het Britse SportLens het over behoorlijk concrete interesse.

Neusje voor het doel

Die interesse is er natuurlijk niet zomaar. West Ham United bulkt van de ambities, maar is ook aan het nieuwe seizoen in de Premier League dramatisch begonnen. Met twee nederlagen in de eerste twee competitiewedstrijden bevindt de ploeg zich opnieuw op een benauwde positie. West Ham gaf voorlopig slechts zestien miljoen euro uit aan nieuwe spelers, waardoor er nog genoeg geld in kas is om de selectie in de laatste week te versterken. Moyes zou in Vanaken een speler zien die er direct staat en met zijn neusje voor het doel zijn ploeg van nieuwe impulsen voorziet. Vanaken speelde tijdens het bezoek aan Zulte Waregem wedstrijd 250 in het shirt van Club Brugge. In die 250 matchen was hij 74 keer trefzeker.

Met de deadline van de transfermarkt in zicht, hoopt Club Brugge de sterkhouder natuurlijk te behouden. De vraag is echter of Vanaken, nu er interesse is vanuit een van de beste competities ter wereld, nog een jaartje Pro League wel ziet zitten. De spelmaker blies onlangs alweer 28 kaarsjes uit. Wil hij nog een keer op het hoogste podium spelen, zou dit natuurlijk de uitgelezen kans zijn. Vanaken heeft in Brugge nog een contract tot de zomer van 2024. Club geniet dus een sterke onderhandelingspositie en kan zo een mooi bedrag vragen voor de sterkhouder.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws