Foto: ©Blue Army

Basisplaats tegen Denemarken lonkt voor Mechele

Terwijl Club Brugge donderdagmiddag een oefenwedstrijd afwerkte tegen Feyenoord, bereiden de Rode Duivels zich voor op de wedstrijden tegen Denemarken en IJsland. Naast Hans Vanaken en Simon Mignolet is ook Brandon Mechele van de partij. Voor de verdediger van Blauw-Zwart lonkt een basisplaats tegen de Denen.

Dat liet bondscoach Roberto Martínez doorschemeren op de persconferentie van donderdagmiddag. De Rode Duivels kwamen deze week voor de eerste keer sinds november 2019 bij elkaar. ”Deze match zal ons veel wijzer maken. Er zijn enkele belangrijke veranderingen. Kompany is gestopt, Vermaelen is er door omstandigheden niet bij. Ik kijk uit naar de prestaties van spelers als Denayer en Mechele. Zij krijgen een kans waar ze al lang op hebben gewacht”, aldus de Spanjaard.

Mechele speelde vooralsnog één interland voor België. De 27-jarige verdediger maakte op 13 oktober 2019 zijn debuut tijdens het bezoek aan Kazachstan. Dat duurde overigens niet heel lang. Mechele kwam één minuut voor tijd in het veld voor Vermaelen.

De wedstrijd Denemarken-België begint zaterdagavond om 20.45 uur.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws