Club NXT speelt gelijk tegen lokeren
© Ts/Photo News

Zonde: Club NXT komt net tekort voor eerste overwinning

Heel even leek Club NXT af te stevenen op de eerste overwinning in 1B, maar vlak voor tijd kwam Lommel alsnog langszij. Zuur voor de jonge beloften, want er had veel meer ingezeten. Zeker gezien het feit dat de tegenstander ruim een helft met een man minder speelde.

Na de nederlaag tegen RWDM in de eerste competitiewedstrijd was Club NXT erop gebrand om te winnen van Lommel. De beloften begonnen met goede bedoelingen aan de wedstrijd, maar keken na 34 minuten spelen tegen een achterstand aan. Het was Brebels die namens Lommel de 0-1 tegen de touwen knikte. De doelpuntenmaker verloor niet lang daarna zijn hoofd. Vijf minuten voor het rustsignaal kreeg hij de rode kaart wegens natrappen.

Club NXT had veel de bal in de tweede helft, maar slaagde er niet in een gaatje te vinden in de defensie van Lommel. Tot een kwartier voor tijd. Met een rake kopbal bracht Van den Keybus de beloften op gelijke hoogte. De ploeg van trainer Rik de Mil ging vervolgens vol voor de overwinning en leek zich daar tien minuten voor tijd voor te belonen. Met een puike trap bracht Cisse Sandra de thuisploeg op een 2-1 voorsprong. Een moment van onopvallendheid en misschien ook een gebrek aan ervaring, zorgde er echter voor dat NXT genoegen moest nemen met een gelijkspel. Manfred Ugalde maakte vlak voor tijd de gelijkmaker. De beloften pakten zodoende hun eerste punt in 1B, maar er had zeker meer ingezeten…

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws