EUPEN, BELGIUM - AUGUST 16 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge celebrates his goal during the Jupiler Pro League match between KAS Eupen and Club Bruges at the Kehrweg stadion on August 16, 2020 in Eupen, Belgium , 16/08/2020 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photo News
© Jan De Meuleneir/Photo News

Vormer: ”We hebben het goed rechtgezet met deze 0-4”

De supporters van Club Brugge moesten er even op wachten, maar de eerste overwinning van het seizoen is eindelijk binnen. Na de verloren bekerfinale en competitiestart tegen respectievelijk Royal Antwerp FC en Charleroi, won de landskampioen zondagmiddag wél op bezoek bij Eupen (0-4). Ruud Vormer was na afloop meer dan tevreden. ”Ik denk dat we nu wel vertrokken zijn.”

Een 0-1 nederlaag tegen Antwerp én Charleroi. Nee, de eerste weken van het nieuwe seizoen verliepen niet naar verwachting. De druk stond er na de twee verloren wedstrijden direct flink op bij Club Brugge. Zondagmiddag kwam Blauw-Zwart een stuk beter voor de dag en zag men een glimp van het elftal dat vorig seizoen zo overtuigend kampioen werd. Ook Vormer, die de afgelopen weken niet in goeden doen was, legde een sterke wedstrijd op de mat.

De aanvoerder was zelfs trefzeker. ”Het was een fraaie goal van mij, na een goede bal van Hans Vanaken. Dit is mijn eerste van het seizoen en hopelijk is Club nu vertrokken”, aldus een gelukkige Vormer na afloop van de wedstrijd in en tegen Eupen. ”Er was al wat druk aanwezig op ons vandaag. Die is altijd aanwezig als we een keer verliezen. Wij spelers beseffen dit goed, daarom zijn we Club. Maar we hebben het goed rechtgezet met deze 0-4 op verplaatsing na het thuisverlies van vorige week tegen Charleroi.”

Dat het ‘slechts’ Eupen was, zegt hem niet zoveel. ”Natuurlijk zal er wel reactie komen omdat het zogezegd maar tegen Eupen is, maar ik denk dat er hier nog veel ploegen zullen verliezen. Het liep wel soepel vandaag en de doelpunten kwamen er op het juiste moment. Ik denk dat we nu wel vertrokken zijn”, besluit Vormer.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws