BRUGGE, BELGIUM - JULY 25 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge pictured during a friendly game Brugse Metten of Club Brugge against LOSC Lille as part of the preparation for the new Jupiler Pro League 2020 -2021 season after the suspension of competition due to the coronavirus health crisis at the Jan Breydel Stadium on July 25, 2020 in Brugge, Belgium, 25/07/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Vormer reageert na nederlaag Club Brugge: “We speelden beter dan tegen Antwerp”

Club Brugge is op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League onderuit gegaan tegen Sporting Charleroi (0-1). Ruud Vormer reageerde na afloop uiteraard teleurgesteld.

Club Brugge had iets recht te zetten na de bekernederlaag tegen Antwerp, maar dat lukte aldus niet. “Ja, dit komt heel hard aan”, zegt Ruud Vormer bij Eleven. “Maar we hadden vandaag kansen genoeg en we speelden beter dan tegen Antwerp. Maar dan verlies je op die manier…”

Vormer zag ploegmakker Brandon Mechele blunder en het enige doelpunt van de wedstrijd weggeven. “Tja. Kan gebeuren. Ik gaf in de voorbereiding ook zo’n foute pass. Hoort er bij. Maar nu moeten we door. En weer eens samenzitten, want het moet en kan beter. Zeker qua efficiëntie”, citeert Het Laatste Nieuws.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws