Foto: ©Blue Army

Uitblinker Dennis hoopt op supporters: ”Want die missen we echt wel”

Hij kwam in de wedstrijden tegen Eupen en Beerschot geen minuut in actie, maar was zondagmiddag wel de grote uitblinker tegen Genk. Emmanuel Dennis liet in de Luminus Arena eindelijk weer eens zijn voeten spreken. Hij hoopt dat snel weer voor een volle tribune te kunnen doen. ”Voetbal zonder supporters is echt shit, man.”

Met slechts drie punten uit de eerste drie competitiewedstrijden was de start van Club Brugge niet om over naar huis te schrijven. Dennis zag vanaf de bank lijdzaam toe hoe zijn ploeg maar moeilijk tot scoren kwam. Vandaag stond de Nigeriaan, bij afwezigheid van Krépin Diatta, ‘gewoon’ weer aan de aftrap. Toeval of niet, de ploeg speelde haar beste helft tot nu toe. ”Uiteraard ben ik heel blij dat we vandaag de drie punten konden pakken. Na alle negatieve commentaar van de afgelopen week waren we super gemotiveerd om hier te komen winnen. Als dat lukt, kun je natuurlijk niet anders dan gelukkig zijn. Eveneens met het feit dat we, en dan vooral in de eerste helft, Genk bij momenten heel veel pijn konden doen. En eigenlijk hadden we meer dan één keer moeten scoren, vond ik.”

Supporters

De Brugse productie bleef in de eerste helft inderdaad beperkt tot slechts één treffer. Die kwam op naam van Hans Vanaken, die een puike voorzet van Dennis wist binnen te knikken. In de tweede helft leek Club Brugge de wedstrijd uit handen te geven, maar gelukkig pakte het elftal de draad na de gelijkmaker weer op. Over twee weken hoopt Blauw-Zwart tegen Waasland-Beveren de eerste driepunter in eigen huis te realiseren. De vraag is of er dan eindelijk supporters van de partij zijn. ”Het komt er nu voor ons op aan om bij onze volgende thuiswedstrijd met dezelfde energie aan de wedstrijd te beginnen. Hopelijk kunnen we dan ook al rekenen op enkele duizenden supporters, want die missen we echt wel. Voetbal zonder supporters is echt shit, man”, besluit Dennis.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws