U23 Club Brugge krijgt regels voor 1B te horen: ‘Geen 5 basisplaatsen bij A-kern’

De U23 van Club Brugge speelt komend seizoen in 1B. Er zijn wel enkele regels waar de club zich aan moet houden, dat laat Het Laatste Nieuws weten.

Uiteraard mag geen enkele speler ouder dan 23 jaar in actie komen met de beloften van Club Brugge. Ook komt een speler die vijf keer aan de aftrap stond in de Jupiler Pro League met de A-kern niet in aanmerking. Ook wanneer een speler 15 keer 45 minuten in actie komt in 1A is hij niet meer speelgerechtigd voor 1B.

Er zijn ook weekendrestricties. Als een speler in het A-elftal in de basis staat of 45 minuten speelt mag hij datzelfde weekend niet meer uitkomen voor Club NXT in 1B. Als de A-ploeg van Club Brugge na Club NXT speelt dan geldt die regel voor het weekend erna. Club moet ook twee diverse spelerslijsten indienen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws