Dennis viert zijn goal tegen Real Madrid in de groepsfase van de Champions League.
©Panoramic / Photo News

Supporters onder de indruk van Dennis: ‘Onvoorspelbaar én snel’

Emmanuel Dennis was zondagmiddag de opvallendste speler aan de aftrap. De rappe aanvaller kwam in de afgelopen twee wedstrijden niet in actie, maar was tegen Genk de grote uitblinker. Met een perfecte voorzet op de 0-1 van Hans Vanaken was hij van grote waarde voor de ploeg. Ook op Twitter waren de supporters vol lof over Dennis.

Dat Dennis überhaupt nog deel uitmaakt van de selectie van Club Brugge, is opvallend te noemen. In de afgelopen weken werd hij meerdere keren in verband gebracht met een transfer. Het is ook geen geheim dat de Nigeriaan aast op een nieuw avontuur en door zijn wisselbeurten in de wedstrijden tegen Eupen en Beerschot leek een vertrek een kwestie van tijd. Of hij inmiddels heeft besloten om bij Club Brugge te blijven of dat de juiste club zich nog niet heeft gemeld, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat hij een ijzersterke partij op de mat van de Luminus Arena legde.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws