Foto: ©Blue Army

Plan voor fans Club Brugge in stadion: ‘Anderhalf uur op voorhand lotje trekken’

Club Brugge met een opvallend plan voor de fans weer toe te laten in het Jan Breydelstadion.

Met mondkapje, tot anderhalf uur voor de aftrap en enkel wie een winnend lotje trekt mag binnen in het stadion. “Om wachtrijen te vermijden, krijgen de gelote supporters een tijdsslot waarbinnen ze het stadion binnen mogen. En sommigen zullen al anderhalf uur voor het begin van de wedstrijd ter plaatse moeten zijn”, zegt Franky Demon (CD&V), schepen van Sport aan Het Nieuwsblad.

Club Brugge hield tot nu toe rekening met bubbels van vijftien. Zo zouden er 10.800 fans in Jan Breydel kunnen. “Maar nu het principe van de vaste bubbel van vijf geldt, zal een nieuwe berekening lager uitvallen. Dan rijst de vraag of het wel de moeite loont om een klein aantal supporters toe te laten en tegelijk een groot aantal teleur te stellen”, aldus Demon.

Reacties

guest
6 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws