Mooie beelden: ”Dit zijn gouden punten jongens”

Club Brugge - Krc Genk
© Peter De Voecht/Photo News

Na twee nederlagen in de eerste drie competitiewedstrijden moest het bezoek aan Genk ten koste van alles winnend afgesloten worden. Na een sterke eerste helft leek Club Brugge vrij overtuigend af te stevenen op een belangrijke overwinning, maar de ploeg viel in de tweede helft wat weg. Des te groter was de opluchting na de bevrijdende treffer van Youssouph Badji en het laatste fluitsignaal. De spannende slotfase werd de technische staf en reservespelers namelijk bijna te veel. Dat is te zien in een heerlijk filmpje dat Club Brugge maandagmiddag deelt op Twitter. ”Dit zijn gouden punten jongens.”

Dit gebeurde er allemaal nog meer in speelronde 4

Met de eerste interlandperiode sinds eind vorig jaar in aantocht, komt de 1-2 overwinning bij Genk voor Club Brugge op een heerlijk moment. Dankzij de tweede driepunter van het seizoen verruilt de landskampioen de middenmoot voor een plek in de top 5. Dat heeft het elftal van Philippe Clement niet alleen aan zichzelf te danken, maar ook aan het puntenverlies van Anderlecht en stadsgenoot Cercle. Eerstgenoemde speelde vrijdagavond voor alweer de derde keer gelijk. Het bezoek aan Oostende eindigde in een 2-2 gelijkspel. Cercle ging zaterdagavond in eigen huis met 0-1 ten onder tegen Kortijk.

Alleen Charleroi is na vier speelrondes nog zonder puntenverlies. De nummer drie van afgelopen seizoen boekte zondagavond een overtuigende 2-0 overwinning op Antwerp. De ploeg die in het openingsweekend met 0-1 te sterk was voor Club Brugge, gaat met twaalf punten uit vier wedstrijden aan de leiding in de Pro League. Beerschot, dat evenals Charleroi wist te winnen in het Jan Breydel, deed na zondagavond twee stapjes terug. De promovendus verloor in eigen huis met 0-3 van Standard, dat op twee punten volgt van Charleroi.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws