Foto: ©Blue Army

Mechele ontvangt uitnodiging van Martínez

Brandon Mechele is door bondscoach Roberto Martínez opgeroepen voor de interlands tegen Denemarken en IJsland. Ook Simon Mignolet en Hans Vanaken kregen een uitnodiging.

De laatste keer dat de Rode Duivels bij elkaar kwamen, in november 2019, was Mechele niet van de partij. Tijdens de voorgaande interlandperiode, in oktober, wel. Hij debuteerde in de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Kazachstan. De 27-jarige verdediger maakte in het afgelopen seizoen een sterke indruk in de achterhoede van Club Brugge. Of hij kan rekenen op minuten in de Nations League-wedstrijden tegen Denemarken en IJsland, is nog maar de vraag. Met onder andere Toby Alderweireld, Dedryck Boyata en Jason Denayer is de concurrentie moordend in de selectie van Martínez.

Hoewel hij nog niet in de vorm van vorig seizoen verkeert, is ook Vanaken ‘gewoon’ van de partij. De spelmaker van Club Brugge maakte in de laatste interland van België, tegen Cyprus, nog de negentig minuten vol. Ook Mignolet kon in die wedstrijd op een basisplaats rekenen. De verwachting is dat de doelman van Blauw-Zwart in de komende interlandperiode weer als back-up van Thibaut Courtois zal fungeren.

De Rode Duivels spelen op 5 september de uitwedstrijd tegen Denemarken en nemen het drie dagen later op eigen terrein op tegen IJsland.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws