EUPEN, BELGIUM - AUGUST 16 : Krepin Diatta forward of Club Brugge celebrate his goal during the Jupiler Pro League match between KAS Eupen and Club Bruges at the Kehrweg stadion on August 16, 2020 in Eupen, Belgium , 16/08/20 ( Photo by David Hagemann / Photo News
© David Hagemann/Photo News

‘Leverkusen zoekt vervanger goudhaantje Kai Havertz bij Club Brugge’

Wie vertrekt er nog bij Club Brugge? Emmanuel Dennis is alvast één van de namen die nadrukkelijk met een transfer in verband worden gebracht. Nu wordt ook Bayer Leverkusen genoemd.

Volgens Franse journalist Manu Lonjon zal Leverkusen aankloppen bij Club Brugge. De Duitse club is op zoek naar een vervanger voor goudhaantje Kai Havertz die momenteel aan het onderhandelen is met Chelsea. Leverkusen wil naar verluidt honderd miljoen euro ontvangen.

De Duitsers hebben aldus genoeg geld om zich te mengen in de strijd om Dennis. Naar verluidt hebben Leeds United en Napoli al een bod uitgebracht op de snelle winger van landskampioen Club Brugge. Het is nog maar de vraag waar de voorkeur van Dennis zelf ligt.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws