Foto: ©Blue Army

Krmencik maakt er drie in oefenduel tegen Union Titus Pétange

Enkele dagen na de verloren bekerfinale tegen Royal Antwerp FC heeft een B-elftal van Club Brugge moeiteloos gewonnen van Union Titus Pétange. In het duel met de Luxemburgers hebben meerdere spelers flink aan hun vertrouwen kunnen werken. Michael Krmencik, bijvoorbeeld. De aanvaller maakte in het afgelopen seizoen geen treffer, maar scoorde er dinsdagmiddag op los.

Michael Krmencik was één van de spelers die dinsdagmiddag de kans kreeg van Philippe Clement. Ten opzichte van de bekerfinale tegen Antwerp was de basiself flink gewijzigd. Alleen Okereke verscheen aan de aftrap. Daarnaast konden Rits en Schrijvers, die tegen de Antwerpenaren nog invallers waren, rekenen op een basisplaats. Blauw-Zwart kende geen enkele moeite met Union Titus Pétange, de nummer vier van Luxemburg in het afgelopen seizoen. Dankzij drie doelpunten van Krmencik stond de eindstand al na één helft spelen op het bord. De Tsjech ontbrak afgelopen zaterdag nog in de wedstrijdselectie.

Ook Emmanuel Dennis liet weer eens van zich spreken. De Nigeriaan kreeg geen minuten in de bekerfinale. Dinsdagmiddag was hij een van de uitblinkers. Hij maakte een getergde indruk en verzorgde twee keer een assist op Krmencik. Na 45 minuten voetballen zat de wedstrijd er voor Dennis alweer op. Het is nog maar de vraag of Clement komende zaterdag tijdens de competitiestart tegen Charleroi een beroep op hem doet. Het is namelijk geen geheim dat de aanvaller aast op een transfer. Onlangs meldde Eurosport nog dat Club Brugge met Inter Milaan en Leeds United in onderhandeling zou zijn over een eventuele transfer van Dennis.

OPSTELLING CLUB BRUGGE: Horvath, Kossounou, Voet, Fuakala, Schrijvers (64′ Appiah), Rits (75′ Asoma), Van den Keybus, Engels (62′ Ochieng), Krmencik, Okereke (74′ Sandra) en Dennis (45′ Aelterman). 

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws