Philippe Clement - Photonews
Philippe Clement - Photonews
Foto: ©Jimmy Bolcina/Photo News

Geen verrassingen in selectie voor competitiestart tegen Charleroi

Een week na de verloren bekerfinale tegen Royal Antwerp FC aast Club Brugge in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op revanche. Dat moet dan gebeuren tegen Charleroi, de ploeg die verraste met de derde plek in het afgelopen seizoen. Voor de wedstrijd in het Jan Breydel doet Philippe Clement een beroep op de vertrouwde namen. Ook Emmanuel Dennis is nog steeds van de partij.

Dennis wordt al weken nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek bij Club Brugge. Waar de aanvaller in een eerder stadium in de belangstelling stond van Arsenal en Newcastle United, zou sinds vorige week de belangstelling van Inter Milan en Leeds United heel serieus zijn. Het was dan ook de vraag of Clement een beroep op hem zou doen. Dennis behoort echter ‘gewoon’ tot de wedstrijdselectie.

Ook Michal Krmenčík is aanwezig. De Tsjech werd vorige week nog buiten de selectie gelaten. Deze week viel hij eindelijk een keer in positieve zin op. In de oefenwedstrijd tegen Union Titus Pétange was hij drie keer trefzeker. Of zijn hattrick beloond wordt met een basisplaats of in ieder geval speeltijd tegen Charleroi, zien we vanaf 16.30 uur.

Club Brugge-Charleroi is de openingswedstrijd van de competitie. Later vandaag komt Antwerp in actie tegen Moeskroen en ontvangt Standard Cercle Brugge.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws